Din kundvagn

Korkgolvet - hundens bästa vän

Hund pa golvet

En given favorit när ni letar efter nytt golv och har hund där hemma, är ett korkgolv. Materialet är riktigt populärt, både bland hundar och hundägare på grund av sina isolerande och slitstarka egenskaper. Läs vidare i artikeln så berättar vi mer.

Slitstark golv

Korkgolvet är ett slitstarkt golv som du aldrig behöver slipa om eller behandla på något sätt. Den veckovisa städningen räcker för att det ska hålla sig fint i många, många år framöver.

Då korkgolvet är så slitstarkt, gör det detta till ett perfekt alternativ i hem där de fyrbenta familjemedlemmarna springer omkring med vassa klor.

Ett varmt golv

Korkgolvet är även ett varmt golv. Korken har en form av självisolerande egenskap. Istället för att kroppsvärmen transporteras bort reflekteras den tillbaka och golvet upplevs som varmare när man går och står på det. Detta är en mycket uppskattad egenskap har vi fått höra från flera hundägare som berättar hur bra deras hundar trivs när de ligger på det varma och sköna korkgolvet.

Ett vattentätt golv

Det finns till och med vissa modeller på korkgolven som är vattentäta. Så skulle olyckan vara framme och hunden råkar kissa på golvet är det ingen fara. Det är bara att torka upp och det kommer inte gå igenom golvet ner i ditt undergolv.

3 vattentäta korkgolv som vi gillar

Korkggolvet passar i många rum

Dessutom finns det ett mycket stort utbud av olika korkggolv som gör det enkelt att hitta rätt golv till rätt rum. Ett korkgolv passar i väldigt många olika rum. Allt från vardagsrummet och sovrummet till hallen och till och med tvättstugan (om du väljer den vattentäta modellen).

Det är enkelt att hitta ett nytt härligt korkgolv. Och hunden kommer att tycka om det minst lika mycket som du.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån