Din kundvagn
Filtrera

Pris

Yta

Borstad
Hårt borstad
Naturolja
Naturolja och vaxolja
Uv-olja och naturolja
UV-oljad
Vaxoljad
Vaxolja
Vitoljad
Oljad
Mattlack

Träslag/Imitation

Alm
Ask
Betong
Cement
Ek
Furu
Kork
Lärk
Marmor
Metall
Sten
Teak
Trä

Mönster

1-stav
2-stav
2-3 stav
Holländskt mönster
Småländskt mönster
Kork

Egenskaper

Ej godkänd för golvvärme
Godkänd för golvvärme
Godkänd för våtrum
Vattentät

Passar till

Badrum & Tvättstuga
Barnrum
Hall & Entré
Källare
Kontor
Sovrum
Vardagsrum
Köksgolv

Varumärke

NQD
Wicanders
Moland
Bona
Meister
Osmo
Balterio
BerryAlloc
Köpa

Tjocklek

Bredd

Längd

Kampanjvara

Provbit

Ljust golv

För att få ett luftigt intryck och skapa en rymlig känsla i ditt rum kan det vara en god idé att kolla på ett ljust golv. Övrig inredning kan varieras mycket tillsammans med ett ljust golv. Du kan både experimentera med en mörkare inredning för att få fram intressanta kontraster i rummet, likväl som att du kan låta hela din inredning gå i en ljus ton för att få en enhetlig känsla. Här finns alla golv samlade så att du kan hitta ett vackert ljust golv till ditt hem.

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Vad menas med ett ljust golv?

Ett ljust golv kan gå i många olika kulörer. Kanske är du intresserad av ett brunt, ljust golv till vardagsrummet eller så letar du efter ett grått, ljust golv till köksgolvet.

Ett extra slitstarkt ljust golv


För att få ett extra slitstarkt ljust golv kan du kolla på våra korkgolv som både finns i vackra träimitationer och med korkens klassiska utseende.

Ljust ekgolv


Välj ett ljust ekgolv för att få den där naturligt luftiga stämningen i ditt rum. Vi tycker att ett ljust ekgolv samspelar väldigt fint mot en inredning som går i en naturnära och dov färgskala. Du kan såklart lägga in ett ljust ekgolv i vilket rum du vill. Vårt absoluta favoritrum för ett ljust ekgolv är i vardagsrummet, ett rum som det blir naturligt att låta ditt golv synas och ta plats i.

Ljus parkett


När du letar efter ett ljust golv så är en ljus parkett en klar favorit. En ljus parkett brukar vara väldigt enkel att installera som ett flytande golv. Väljer du en ljus parkett i mönstret 1-stav så får du den där rustika känslan från det massiva trägolvet i kombination med parkettens smidiga egenskaper när det kommer till transport, läggning och så vidare.

Vad behöver du veta när du ska köpa ett ljust golv?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ett nytt ljust golv.

📌 Passar ett ljust golv i mitt sovrum?

Det tycker vi verkligen! Ett ljust golv skapar en harmonisk stämning i sovrummet. Med ett ljust golv ger du sovrummet ett fräscht och luftigt intryck. Här hittar du alla våra ljusa golv.

👀 Kan jag få se mitt ljusa golv innan jag köper det?

Absolut! Hos oss kan du beställa provbitar på dem ljusa golv som du är intresserad av så att du i lugn och ro kan bestämma dig hemma för vilket golv du vill ha.

🚚 Hur lång är leveranstiden på mitt ljusa golv?

Ditt golv levereras på 2-4 vardagar hem till dig. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om ljust golv.

📌 Kan jag få ett ljust golv som ett korkgolv?

Självklart kan du få ett ljust golv som ett korkgolv. Det finns många anledningar till att välja ett korkgolv. Dels är det ljuddämpande, isolerande och mjukt att gå på, för att inte tala om att det dessutom har ett mycket lägre kolavtryck jämfört med det traditionella trägolvet som vi är vana vid här uppe i Norden.

📌 Kan jag lägga ett ljust golv i köket?

Du kan absolut lägga ett ljust golv i ditt kök. Köksgolvet är ett golv som generellt brukar utsättas för ett ganska hårt slitage. Därför tycker vi att det kan vara en smart idé att kika på våra slitstarka korkgolv som du såklart också kan få som ett ljust golv.

🌳 Vilket träslag kan jag få på ett ljust golv?

Det finns flera olika material som ett ljust golv kan vara tillverkat i. Letar du efter parkett som ett ljust golv så hittar du flera olika golv i ek i vårt sortiment. Här finns även ett vackert ljust golv i lärk. Vi har dessutom korkgolv som ett vackert ljust golv.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån