Din kundvagn
Filtrera

Pris

Yta

Borstad
Hårt borstad
Naturolja
Naturolja och vaxolja
Uv-olja och naturolja
UV-oljad
Vaxoljad
Vaxolja
Vitoljad
Oljad
Mattlack

Träslag/Imitation

Alm
Ask
Betong
Cement
Ek
Furu
Kork
Lärk
Marmor
Metall
Sten
Teak
Trä

Mönster

1-stav
2-stav
2-3 stav
Holländskt mönster
Småländskt mönster
Kork

Egenskaper

Ej godkänd för golvvärme
Godkänd för golvvärme
Godkänd för våtrum
Vattentät

Passar till

Badrum & Tvättstuga
Barnrum
Hall & Entré
Källare
Kontor
Sovrum
Vardagsrum
Köksgolv

Varumärke

NQD
Wicanders
Moland
Bona
Meister
Osmo
Balterio
BerryAlloc
Köpa

Tjocklek

Bredd

Längd

Kampanjvara

Provbit

Vitt golv

Ett vitt golv skapar en luftig och lätt atmosfär i ditt rum. Det lilla rummet kan till och med uppfattas som något större än vad det egentligen är om du lägger in ett vitt golv. Här hittar du alla våra vackra vita golv.

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Vad är ett vitt golv?

Det kanske är en lite konstig fråga att ställa sig, tycker du. Det är ju allmänt känt att det inte växer några vita träd i skogen, ellerhur?

Så vad menar vi egentligen när vi pratar om ett vitt golv? Såklart talar vi om olika ytbehandlingar som görs för att få fram den önskade vita nyansen på våra golvytor.

Behandlingar för att få ett vitt golv


Det finns flera olika sätt att behandla ett trägolv på för att få ett vitt golv. En vanlig metod som har funnits länge är att du lutar dina golv med önskad mängd vitpigment för att få ett blekt vitt golv. Vanligt är också att du avslutar behandlingen med att olja eller lacka golvet för att få ett extra slitstarkt vitt golv.

Ett annat populärt sätt att få ett vackert vitt golv är att behandla trägolvet med en vitpigmenterad hårdvaxolja. Hårdvaxoljan ger också det där slitstarka ytskiktet för att du ska få ett fint vitt golv som håller mot slitage.

128772773 gripsholm

Vad behöver du veta när du ska köpa ett vitt golv?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ett nytt vitt golv.

📌 Passar ett vitt golv i mitt sovrum?

Det tycker vi verkligen! Ett vitt golv skapar en ljus och harmonisk stämning i sovrummet. Med ett vitt golv ger du sovrummet ett fräscht och luftigt intryck. Här hittar du alla våra vita golv.

👀 Kan jag få se mitt vita golv innan jag köper det?

Absolut! Hos oss kan du beställa provbitar på dem vita golv som du är intresserad av så att du i lugn och ro kan bestämma dig hemma för vilket golv du vill ha.

🚚 Hur lång är leveranstiden på mitt vita golv?

Ditt golv levereras på 2-4 vardagar hem till dig. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om vitt golv.

📌 Kan jag få ett vitt golv som ett korkgolv?

Självklart kan du få ett vitt golv som ett korkgolv. Det finns många anledningar till att välja ett korkgolv. Dels är golvet ljuddämpande, isolerande och mjukt att gå på, för att inte tala om att det dessutom har ett mycket lägre kolavtryck jämfört med det traditionella trägolvet som vi är vana vid här uppe i Norden.

📌 Kan jag lägga ett vitt golv i köket?

Du kan absolut lägga ett vitt golv i ditt kök. Köksgolvet är ett golv som generellt brukar utsättas för ett ganska hårt slitage. Därför tycker vi att det kan vara en smart idé att kika på de slitstarka korkgolven som du såklart också kan få som ett vitt golv.

🌳 Vilket träslag kan jag få på ett vitt golv?

Det finns flera olika material som ett vitt golv kan vara tillverkat i. Letar du efter parkett som ett vitt golv så hittar du flera olika golv i ek i vårt sortiment. Här finns även ett vackert vitt golv i lärk. Korkgolvet finns dessutom som ett härligt vitt golv.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån