• Snabba leveranser
  • Gratis provbitar
  • Köp nu - Betala sen
Vi förstår att det inte är lätt att se på skärmen hur ett golv ser ut

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra golv. Titta hemma i lugn och ro innan köp.

Gå in på produkten och klicka "Beställ varuprov". Provbitarna landar i din brevlåda inom 1-2 dagar.

Grå klinker - inspirationsguide

Grå klinker är riktigt snyggt och vi skulle faktiskt vilja påstå att den har blivit en modern klassiker idag. Det är enkelt att inreda med grå klinker. Du får ett stilrent resultat oavsett om det är på väggar eller golv som du väljer att sätta dina plattor.

Libra ljusgra miljobild1

Grå klinker är riktigt snyggt och vi skulle faktiskt vilja påstå att den har blivit en modern klassiker idag. Det är enkelt att inreda med grå klinker. Du får ett stilrent resultat oavsett om det är på väggar eller golv som du väljer att sätta dina plattor. Ett tips kan vara att komplettera med en lite mer färgstark inredning till din grå klinker men du kan såklart även välja en inredningsstil i den mer dova färgskalan.

Det är enkelt att inreda med en grå klinker och det finns oändligt många stilar där grå klinker passar. Låt dig inspireras av vårt urval av härlig, grå klinker till alla dina projekt.

Varför grå klinker?

Grå klinker erbjuder stor estetisk flexibilitet. Det kan ge en lugn och harmonisk atmosfär till ett rum samtidigt som det kan användas för att skapa en modern, industriell känsla. Eftersom att grå klinker går att få i en mängd olika storlekar, toner, mönster och ytstrukturer kan du skapa precis den stil du är ute efter.