Först förstår vi att det inte är lätt att se på skärmen hur ett golv ser ut!

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra golv.

Gå in på produkten och klicka Beställ varuprov. Direkt till din brevlåda inom 1-2 dagar.

Sen erbjuder vi också rikstäckande golvläggning till fast pris!

Låt ett proffs installera ert nya golv - dessutom till ett fast pris.

Vi erbjuder golvläggning i hela Sverige genom vårt samarbete med Hemfixarna.

Läs mer på vår sida om golvläggning

Kan man lägga korkgolv i uterum?

Kan man lägga ett korkgolv i sitt uterum? Svaret är tyvärr nej. Läs vidare i artikeln för att få reda på varför samt några olika alternativ som vi rekommenderar istället som golv till uterum.

Arno smit i I72r3g Sw WY unsplash

Kan man lägga ett korkgolv i sitt uterum? Svaret är tyvärr nej. Läs vidare i artikeln för att få reda på varför samt några olika alternativ som vi rekommenderar istället som golv till uterum.

Tyvärr rekommenderas det inte att lägga ett korkgolv i sitt uterum. Detta på grund av att det blir punktzoner med värme i ett uterum som gör att limmet mellan de olika skikten kan lossna. Det kan bli riktigt varmt en dag när solen ligger på i en sådan punktzon på golvet.

Vad finns det för alternativ på golv?

Vi rekommenderar alltså inte att man ska lägga korkgolv i uterummet men det finns många andra trevliga alternativ. Textilgolv i form av antingen textilplattor eller en heltäckande matta är två härliga alternativ för att få en ombonad känsla. Här finns det ett stort utbud av olika mattor med olika längder på lugg, yta och färg. Du hittar textilplattor, heltäckningsmattor och måttbeställda mattor på vår andra sajt, Köpa Matta.

Aries Granitkeramik Silver miljobild1

Keramik i uterummet

Ett annat populärt alternativ som golv i uterum är att man lägger keramik i form av klinkerplattor. På Köpa Kakel hittar du klinkerplattor i massor av olika utföranden. Ett tips kan vara att kika på den slitstarka granitkeramiken om du väljer plattor till uterummet.

Tycker man att det blir för kalt med enbart keramik på golvet så är det väldigt trevligt att komplettera med en löst liggande måttbeställd matta att lägga ut under exempelvis matgruppen.