Först förstår vi att det inte är lätt att se på skärmen hur ett golv ser ut!

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra golv.

Gå in på produkten och klicka Beställ varuprov. Direkt till din brevlåda inom 1-2 dagar.

Sen erbjuder vi också rikstäckande golvläggning till fast pris!

Låt ett proffs installera ert nya golv - dessutom till ett fast pris.

Vi erbjuder golvläggning i hela Sverige genom vårt samarbete med Hemfixarna.

Läs mer på vår sida om golvläggning

Hur mjukt är ett korkgolv?

Vi pratar ju ofta om att korkgolvet är ett mjukt golv som känns underbart att gå på. Men hur mjukt är egentligen korkgolvet? Läs vidare så förklarar vi.

Traces Natural pe

Vi pratar ju ofta om att korkgolvet är ett mjukt golv som känns underbart att gå på. Men hur mjukt är egentligen korkgolvet?

I den här artikeln jämför vi korkgolvet med några andra populära golv på marknaden i avseendet golvets mjukhet. Glöm inte bort att beställa provbitar på några korkgolv som du är intresserad av för att kunna känna på golvet i verkligheten hemma innan du bestämmer dig för vilket golv du ska köpa.

Korkgolvet skonsammare för kroppen

Till att börja med så vill vi säga att korkgolvet inte är sviktande mjukt som en gummimatta. Det är snarare när man går runt och står länge på korkgolvet som man kan känna hur skonsamt det är för kroppen.

Korkgolvet är mjukare än ett betonggolv

Korkgolvet är definitivt mjukare än ett betonggolv. Om du någon gång har stått länge på ett betonggolv, vet du också hur trött i kroppen man kan känna sig efter en dag. Detta minimeras med ett korkgolv.

Mjukare än trägolv

Korkgolvet är mjukare än ett traditionellt trägolv. Båda golven är tillverkade i naturmaterial men korkens uppbyggnad gör att det är mjukare att stå och gå på för din kropp.

Mattprover traprover

Beställ provbitar

Avslutningsvis tycker vi att du ska beställa provbitar på alla de korkgolv som du är intresserad av så att du hemma i lugn och ro kan bestämma dig för vilket golv du ska ha.