Din kundvagn

Hur mjukt är ett korkgolv?

Traces Natural pe

Vi pratar ju ofta om att korkgolvet är ett mjukt golv som känns underbart att gå på. Men hur mjukt är egentligen korkgolvet?

I den här artikeln jämför vi korkgolvet med några andra populära golv på marknaden i avseendet golvets mjukhet. Glöm inte bort att beställa provbitar på några korkgolv som du är intresserad av för att kunna känna på golvet i verkligheten hemma innan du bestämmer dig för vilket golv du ska köpa.

Korkgolvet skonsammare för kroppen

Till att börja med så vill vi säga att korkgolvet inte är sviktande mjukt som en gummimatta. Det är snarare när man går runt och står länge på korkgolvet som man kan känna hur skonsamt det är för kroppen.

Korkgolvet är mjukare än ett betonggolv

Korkgolvet är definitivt mjukare än ett betonggolv. Om du någon gång har stått länge på ett betonggolv, vet du också hur trött i kroppen man kan känna sig efter en dag. Detta minimeras med ett korkgolv.

Mjukare än trägolv

Korkgolvet är mjukare än ett traditionellt trägolv. Båda golven är tillverkade i naturmaterial men korkens uppbyggnad gör att det är mjukare att stå och gå på för din kropp.

Mattprover traprover

Beställ provbitar

Avslutningsvis tycker vi att du ska beställa provbitar på alla de korkgolv som du är intresserad av så att du hemma i lugn och ro kan bestämma dig för vilket golv du ska ha.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån