Din kundvagn

3 saker att tänka på när man väljer golv till barnrum

Barnrum med turkos vagg och leksaker

Ett golv till ett barnrum måste vara enkelt att underhålla och slitstarkt. Det ska kunna lekas med leksaker som dras fram och tillbaka och saker ska kunna ramla ner på golvet utan att det blir några stora märken.

Vi rekommenderar slitstarka laminatgolv och vinylgolv till barnrummet. Läs vidare i artikeln för att ta del av våra bästa tips för att välja rätt golv.

Slitstarkt golv till barnrummet

Ett golv som läggs in i barnrummet måste alltså vara slitstarkt. För det går inte att vara försiktig när man leker som barn. Man ska inte behöva tänka på att det kan bli märken i ett känsligt trägolv när man är mitt uppe i sin lek.

Vattenavvisande golv till barnrummet

Det händer även ibland att man råkar spilla ut något på golvet och då är det väldigt praktiskt med ett golv där vattnet stannar kvar ovanpå ens golv istället för att gå ner i det och göra fula märken. Därför tycker vi att ett vinyl- eller laminatgolv med goda vattenavvisande egenskaper är något att kika på till barnrummet.

Ett golv som är enkelt att underhålla

Det ska även vara enkelt att städa golvet i barnrummet. Minimalt underhåll är även detta en stor fördel. Så välj ett slitstarkt golv som kräver så lite underhåll som möjligt till barnrummet.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån