Din kundvagn

Därför passar vinylgolv så bra i ett kök

Elegant Natural Brown RSH6

I den här artikeln lyfter vi fram vinylgolvet och listar några av alla anledningar till att det är ett så bra köksgolv. Läs vidare för att ta del av våra rekommendationer.

Vinylgolv är ett slitstarkt golv

Vinylgolvet består av flera lager av plast och är mycket slitstarkt. Det krävs minimalt med underhåll för att vinylgolvet ska bibehålla samma vackra utseende under många års tid. Oftast räcker det med den veckovisa städningen och att man med jämna mellanrum våttorkar sitt vinylgolv.

Att golvet är så pass slitstarkt gör att det passar perfekt i köket. Ett köksgolv är ett golv som vanligtvis har mycket trafik, det spills ut saker på det och det händer ju även ibland att man tappar ett köksredskap eller porslin på köksgolvet.

Vinylgolv har goda vattenavvisande egenskaper

Då vinylgolvet är ett plastgolv har det väldigt goda vattenavvisande egenskaper. Detta passar utmärkt i köket där det inte heller är ovanligt att man spiller ut någonting eller att det skvätter när man ska packa in i diskmaskinen.

Vinylgolv - många olika utseenden

Vinylgolven finns även i ett stort urval av olika färger, imitationer och mönster så det är enkelt att hitta ett golv som faller en i smaken.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån