Golv 1-stav » Nya Trender 2021 » Gratis provbitar
Din kundvagn
Filtrera

Pris

Träslag

Färg

Filtrera

1-stav

Golv i mönstret 1-stav finns att köpa i flera olika typer. Gemensamt för alla dessa 1-stavsgolv är att du får det bästa av två världar; det massiva trägolvets rustika känsla och vackra utseende i kombination med exempelvis parkettgolvets smidiga fördelar, laminatgolvets slitstarka ytskikt eller plastmattans vattentäta egenskaper.


Låt dig inspireras och kika runt bland alla våra golv i mönstret 1-stav som finns samlade på denna sida.

Vad menas med ett golv i mönstret 1-stav?

Ett golv i mönstret 1-stav är ett golv där det översta ytskiktet i varje golvbräda består av en hel stav. Resultatet blir en golvbräda som ser ut som en golvbräda från ett massivt trägolv. På bilderna nedan ser du några exempel på vackra golv i mönstret 1-stav.

Vad behöver du veta när du ska köpa ett golv i mönstret 1-stav?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ditt nya golv i mönstret 1-stav.

📌 Är det svårt att lägga ett golv i mönstret 1-stav själv?

De moderna parkett-, kork-, laminat- och vinylgolven brukar ha olika typer av klickfog som gör att det är enkelt att installera sitt golv i mönstret 1-stav på egen hand. Om golvet istället skall limmas mot underlaget rekommenderar vi alltid att man anlitar fackman för att utföra arbetet. Här kan du läsa mer om våra golv i mönstret 1-stav.

👀 Kan jag få se mitt golv i mönstret 1-stav innan jag köper det?

Absolut! Hos oss kan du beställa obegränsat antal provbitar på de korkgolv i mönstret 1-stav som du är intresserad av. Det går även bra att beställa provbitar på utvalda parkettgolv 1-stav. Här kan du läsa mer om alla golv i mönstret 1-stav.

🚚 Hur lång är leveranstiden på ett golv i mönstret 1-stav?

Vi har alltid golv i mönstret 1-stav i lager och erbjuder leveranstider från 2-4 vardagar. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om golv i mönstret 1-stav.

🌳 Vilket träslag kan jag få på golv i mönstret 1-stav?

Våra golv i mönstret 1-stav finns som ek-, alm- och lärkparkett, som korkgolv, vinylgolv eller laminatgolv. Här kan du läsa mer om de träslag och material som våra golv i mönstret 1-stav är tillverkade i.

🎨 Vilken färg kan jag få på mitt golv i mönstret 1-stav?

Hos oss hittar du ett stort urval av olika golv i mönstret 1-stav. Vårt tips är att börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill förmedla till en besökare i ditt rum och utgå därifrån när du ska välja färg på ditt golv i mönstret 1-stav. Här kan du läsa mer om våra golv i mönstret 1-stav.

📌 Kan jag lägga ett golv i mönstret 1-stav i mitt kök?

Absolut! Att lägga in ett golv i mönstret 1-stav skapar en rustik känsla som kommer att ge ditt kök ett lyxigt intryck med de breda golvbrädorna som ett golv i mönstret 1-stav har. Vi rekommenderar ett slitstarkt laminat- eller korkgolv till köket. Här hittar du alla våra golv i mönstret 1-stav.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån