Din kundvagn

Golv till vardagsrum

Här har vi samlat alla golv som passar perfekt för vardagsrummet. Du hittar allt från de vackra trägolven till de slitstarka laminatgolven i ett stort utbud av olika färger och mönster.

Vilka golv passar till vardagsrummet?


Golv till vardagsrum brukar generellt inte behöva vara så slitstarka på grund av att det inte är så hög trafik här. Men har man exempelvis husdjur hemma eller att vardagsrummet är ett rum som ni går genom mycket för att komma till andra delar av huset kan det vara värt att tänka på golvets slitstyrka.

I följande sektioner hittar du olika golv som passar bra att lägga i vardagsrummet.

Exklusiva trägolv till vardagsrummet (6 st)


Designgolv från NQD till vardagsrummet (14 st)


Slitstarka laminatgolv till vardagsrummet (40 st)


Vad behöver du veta när du ska köpa ett nytt golv till vardagsrummet?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ditt nya golv till vardagsrummet.

📌 Vilket golv passar till vardagsrummet?

I vardagsrummet rekommenderar vi dig att kolla på ett vackert trägolv. Trägolvet skapar en naturnära och elegant stämning som bidrar till en harmonisk atmosfär i ditt vardagsrum.

👀 Kan jag få se trägolvet innan jag köper det?

Självklart kan du det! Hos oss kan du beställa obegränsat antal provbitar av trägolv som du är intresserad av för att hemma i lugn och ro kunna bestämma dig för vilket golv du ska ha i vardagsrummet.

🚚 Hur snabbt får jag hem mitt nya golv till vardagsrummet?

Ditt nya golv är hemma hos dig på 4-7 vardagar. En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser!

🎨 Vilka färger kan jag få på mitt trägolv?

Det finns många olika färger och behandlingar att välja mellan till sitt trägolv. Vi tycker att du ska börja med att ställa dig frågan vilket intryck du vill förmedla när man kliver in i vardagsrummet och sedan utgå därifrån för att hitta en färg som passar.

📌 Hur slitstarkt behöver golvet i vardagsrummet vara?

För golvytor som har hög trafik ställs det högre krav på hur slitstarkt ditt golv behöver vara. I ett vardagsrum behöver du inte ha ett särskilt slitstarkt golv eftersom att det är ett golv som vanligen inte har så hög trafik. Därför kan du välja fritt vilket golv du vill ha i vardagsrummet utan att behöva tänka på golvets slitstarka egenskaper.

🌳 Vilket är det vanligaste träslaget på trägolv?

Ek är ett av de absolut vanligaste träslagen på trägolv och skapar en härlig, elegant känsla i vardagsrummet. Ekparkett 1-stav är väldigt populär runt om i våra hem i Sverige.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån