Golv 3-stav » Nya Trender 2021 » Enkelt att lägga själv
Din kundvagn

Vad menas med ett golv i mönstret 3-stav?

I ett golv med mönstret 3-stav har varje golvbräda ett ytskikt med 3 ihoplimmade stavar. På bilderna nedan ser du några exempel på vackra golv i mönstret 3-stav.

Vad behöver du veta när du ska köpa ett golv i mönstret 3-stav?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ditt nya golv i mönstret 3-stav.

📌 Är det svårt att lägga ett golv i mönstret 3-stav själv?

De moderna parkett-, kork-, laminat- och vinylgolven brukar ha olika typer av klickfog som gör att det är enkelt att installera sitt golv i mönstret 3-stav på egen hand.

Om golvet istället skall limmas mot underlaget rekommenderar vi alltid att man anlitar fackman för att utföra arbetet. Här kan du läsa mer om våra golv i mönstret 3-stav.

🚚 Hur lång är leveranstiden på ett golv i mönstret 3-stav?

Vi har alltid golv i mönstret 3-stav i lager och erbjuder leveranstider från 2-4 vardagar. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om golv i mönstret 3-stav.

📌 Kan jag lägga ett golv i mönstret 3-stav i mitt kök?

Absolut! Att lägga in ett golv i mönstret 3-stav skapar en levande och livlig känsla som kommer att ge ditt kök ett härligt intryck. Det slitstarka laminatgolvet passar utmärkt som golv i köket och finns i flera olika utföranden i mönstret 3-stav. Här hittar du alla våra golv i mönstret 3-stav.

🌳 Vilket träslag kan jag få på golv i mönstret 3-stav?

Våra golv i mönstret 3-stav finns som slitstarka laminatgolv i imitationer av ek och ask. Här kan du läsa mer om våra golv i mönstret 3-stav.

🎨 Vilken färg kan jag få på mitt golv i mönstret 3-stav?

Hos oss hittar du ett härligt urval av olika golv i mönstret 3-stav. Vårt tips är att börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill förmedla till en besökare i ditt rum och utgå därifrån när du ska välja färg på ditt golv i mönstret 3-stav. Här kan du läsa mer om våra golv i mönstret 3-stav.

📌 Kan jag lägga ett golv i mönstret 3-stav i mitt sovrum?

Självklart kan du det! Att lägga in ett golv i mönstret 3-stav skapar ett levande och härligt golv som kommer att ge sovrummet ett trevligt intryck. Här hittar du alla våra golv i mönstret 3-stav.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån