Köp Korkgolv 1 stav nu » Ett smart val både för dig och miljön » Gratis provbitar
Din kundvagn
Filtrera

Pris

Imitation

Färg

Filtrera

Korkgolv 1 stav

Korkgolv 1 stav är ett korkgolv med vackra träimitationer som finns i flera olika modeller. Korken har många fördelar vad gäller komfort och isolerande egenskaper. Dessutom har korkgolven låga kolavtryck, vilket gör det till ett riktigt miljögolv. Här hittar du alla våra korkgolv 1 stav.

Vad är ett korkgolv 1 stav?

Korkgolv 1 stav är ett korkgolv som har alla korkens fantastiska egenskaper i kombination med det klassiska utseendet som du får från golvbrädorna i ett massivt trägolv.

Vad behöver du veta när du ska köpa ett korkgolv 1 stav?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av ditt nya korkgolv 1 stav.

📌 Vilken typ av korkgolv 1 stav ska jag ha?

Om du letar efter ett 100% vattentätt golv med vackra träimitationer så ska du kolla efter Wicanders Hydrocork. Är du istället intresserad av den autentiska kork-looken så bör du kolla på produkterna ur serien Cork Wise. Här kan du läsa mer om alla våra korkgolv 1 stav.

👀 Kan jag få se det korkgolvet 1 stav som jag är intresserad av innan jag köper det?

Absolut! Hos oss kan du beställa provbitar på de korkgolv 1 stav som du är intresserad av.

🚚 Hur lång är leveranstiden på ett korkgolv 1 stav?

Du får hem ditt korkgolv 1 stav på 2-4 vardagar. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om korkgolv 1 stav.

📌 Vad gör kork till ett så miljövänligt material?

Korkeken skövlas aldrig till skillnad från träden till det klassiska trägolvet. Var nionde år går det att skörda korkeken och trädet får då istället stå kvar och kan fortsätta ta upp koldioxid under hela sin livslängd på i genomsnitt 200 år. Här kan du läsa mer om korkgolv 1 stav.

🎨 Vilka färger kan jag få på mitt korkgolv 1 stav?

Det finns en rad olika färger som du kan få på ditt korkgolv 1 stav. Vi tycker att du ska börja med att ställa dig frågan vilket intryck du vill att en besökare ska få när de kliver in i ditt rum och utgå därifrån för att hitta en färg som passar.

📌 Hur skiljer sig ett korkgolv 1 stav från ett trägolv?

Det släpper ut 4 gånger mer koldioxid att tillverka ett trägolv jämfört med ett korkgolv. Korkeken skövlas aldrig utan man använder barken på trädet som redan efter nio år går att skörda igen. Jämför man detta med ett furugolv där trädet växer i ca 80-120 år innan det sedan huggs ned så blir det tydligt att korkgolvet både är mer tidseffektivt och kan ta upp mer koldioxid. Här hittar du alla våra korkgolv 1 stav.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån