Köp Ekparkett 1 stav nu » Gratis provbitar
Din kundvagn

Vad är ekparkett 1 stav?

En ekparkett 1 stav är ett golv där det översta ytskiktet i varje golvbräda består av en hel stav av massiv ek. Resultatet blir en golvbräda som ser ut som en golvbräda från ett massivt ekträgolv. På bilderna nedan ser du några exempel på vacker ekparkett 1 stav.

Vad behöver du veta när du ska köpa ekparkett 1 stav?

Här har vi listat de viktigaste sakerna som vi tycker du ska ha koll på inför köpet av din nya ekparkett 1 stav.

📌 Är det svårt att lägga ekparkett 1 stav själv?

De moderna ekparkettgolven brukar ha olika typer av klickfogar. Detta innebär att det är enkelt att installera en flytande ekparkett 1 stav på egen hand.

Om det istället är så att golvet skall limmas mot underlaget, rekommenderar vi alltid att man anlitar fackman för att utföra arbetet. Här kan du läsa mer om vår ekparkett 1 stav.

👀 Kan jag få se min ekparkett 1 stav innan jag köper den?

Absolut! Hos oss kan du beställa provbitar av de ekparketter 1 stav som du är intresserad av så att du i lugn och ro kan bestämma dig hemma för vilket golv du vill ha.

🚚 Hur lång är leveranstiden på ekparkett 1 stav?

Du får hem din ekparkett 1 stav på 2-4 vardagar. Snabba leveranser är A och O i en bra e-handelsupplevelse. Här kan du förkovra dig och läsa mer om ekparkett 1 stav.

🎨 Vilken färg kan jag få på min ekparkett 1 stav?

Hos oss hittar du ett stort urval av olika ekparketter 1 stav. Vårt tips är att börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill förmedla till en besökare i ditt rum och utgå därifrån när du ska välja färg på din ekparkett 1 stav. Här kan du läsa mer om vår ekparkett 1 stav.

📌 Kan jag lägga ekparkett 1 stav i mitt sovrum?

Självklart kan du det, ett trägolv passar väldigt bra i sovrummet! Att lägga in en ekparkett 1 stav skapar ett levande och härligt golv som kommer att ge sovrummet ett lyxigt intryck. Här hittar du all vår ekparkett 1 stav.

📌 Hur slitstark behöver min ekparkett 1 stav vara?

För golvytor som har hög trafik ställs det högre krav på hur slitstarkt ditt golv behöver vara. I ett sovrum exempelvis, behöver du inte ha ett särskilt slitstarkt golv eftersom att det är ett golv som vanligen inte har så hög trafik. Här hittar du all vår ekparkett 1 stav.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många golv är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån